Tuesday, July 14, 2009

TRAGEDI JUNE [PART 2]

Diriwayatkanlah pula kisah kembar yang hanya tinggal bertiga itu, hiduplah mereka, bermain dan membesar bersama. sehinggalah pada suatu masa, ketika si Gadis tiada di rumah, sekumpulan lanun telah menyerang perkampungan tersebut. ketua lanun yang bermata satu, dengan kejamnya telah merobek jantung semua penduduk kampung itu. tidak terkecuali, ketiga2 adik beradik kembar tersebut. tragis, sungguh tragis. jantung2 itu dikumpulkan dalam satu tong, untuk dijadikan makanan kepada anjing2 peliharaan lanun2 tersebut.

dan teramatlah sayu hati si Gadis, apabila pulang, melihat keadaan kampungnya yang punah. bak dilanda tsunami, semuanya hancur. dicarinya ketiga2 kembar tersebut, namun yg dijumpai hanyalah cebisan baju. mayat2 mereka telah dilarikan serigala. dgn hati yang remuk redam, si Gadis membawa diri, mencari penempatan baru. memulakan kehidupan baru bukanlah suatu perkara yang mudah baginya. melupakan segala2 yang telah berlaku adalah mustahil baginya.


[sad ending story]


demikianlah cerita yang aku telah reka, khas untuk memperingati anak2 hamsters aku yg comel,gemok, dan tembam itu. yang telah mati kesemuanya, tiada mayat, bulu pn xtinggal. hampeh punya kucing. siap ar ko kucing... kalo aku jmpa ko aku tunjal2 kepala ko samapi ko teleng. kurang asam garam kehidupan tol!!! kucing UNTAAAA!!!!

huuuu... lama giler nk siapkn cite nih, dahlah xbest, lambat siap lak tu. siput sedut tol. apo nk buat. maso x ado...huhu.. buat baby2 hencem sekalian, kakak missssss u lotsssssssssss..... huhu... da serik da, xmo bela hamsters lagi dah.. nk bela anak rimau plak..biar rimau tu makan kucing tu.. kucing busuk. busuk hati. suka2 je dia makan anak2 hencem aku...waaa....... sedih... :(

my little bro n sis